بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
  • 1402/09/06 - 09:23
  • - تعداد بازدید: 110
  • - تعداد بازدیدکننده: 106
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

در قالب بازدید های استاد محور برگزار شد.

بازدید دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از شرکت کشت و صنعت روژین تاک و شرکت زمزم

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان کرمانشاه؛ جمعی از دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  به سرپرستی دکتر میلاد روحی از شرکت کشت و صنعت روژین تاک و شرکت زمزم بازدید کردند.

این بازدید با همت بنیاد نخبگان استان کرمانشاه و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی  در تاریخ 26 مهر ماه 1402 برگزار شد.

در این بازدید دانشجویان ابتدا مدیر پشتیبانی شرکت کشت و صنعت روژین تاک ضمن استقبال از دانشجویان به تشریح فعالیت های کاری و تجاری مجتمع در زمینه خط تولید قوطی سازی، چاپ و لاک، خط تولید رب گوجه فرنگی، و خط تولید کنسرو محصولات مختلف پرداخت. در ادامه بازدیدی از بخش های قوطی سازی، چاپ و لاک انجام شد و دانشجویان با روش تولید قوطی های فلزی آشنا شدند. در ادامه بازدید از خط تولید رب گوجه فرنگی به صورت قوطی و فله به عمل آمد. در این مرحله، دانشجویان با مراحل سخت افزاری و نرم افزاری خط تولید و کنترل فرایند آشنا شدند.و از خط تولید کنسرو روژین بازدید کردند.

در ادامه این برنامه یک روزه، دانشجویان از خط تولید جدید شرکت زمزم کرمانشاه بازدید کردند. مسئول فنی شرکت زمزم ضمن معرفی محصولات، درخصوص تفاوت های خط تولید نوشابه شیشه ای از PET (پلی اتیلن ترفتالات) توضیحاتی ارائه کرد. سپس دانشجویان از خط تولید نوشابه PET بزرگ و کوچک بازدید کردند و با مراحل کنترل کیفیت محصول آشنا شدند. پس از آشنایی با مراحل تولید، توضیحاتی در خصوص برندسازی و بازاریابی محصول به همراه پرسش و پاسخ انجام شد.

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 168447
کلمات کلیدی
مدیر کرمانشاه
خبرنگار

مدیر کرمانشاه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید