بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
  • 1402/09/21 - 10:45
  • - تعداد بازدید: 114
  • - تعداد بازدیدکننده: 107
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری نشست نخبگانی در فراجای استان

دکتر طاهرپور: یکی از راهکارهای بررسی جرائم خشن و عوامل و پیامد ها‌ی آن، استفاده از توانمندیها و ظرفیت های نخبگانی در بررسی و تحلیل آنها و تشکیل هیئت های اندیشه ورز نخبگانی است.

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان کرمانشاه؛ نشست هم اندیشی با حضور فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه، رئیس بنیاد نخبگان استان و جمعی از مسئولین و صاحبنظران حوزه های مختلف اجتماعی در محل فرماندهی انتظامی استان در مورخ 29آبان ماه 1402 برگزار شد.

در این نشست که با هدف بررسی علل وقوع قتل در استان کرمانشاه برگزار شد، دکتر طاهر پور رئیس بنیاد نخبگان استان گفت: وقوع جرائم خشن مانند قتل، سرقت مسلحانه و امثالهم دارای ریشه های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و خانوادگی است، و علاوه بر آسیب های وارده بر طرفینی که مستقیما درگیر آن حوادث هستند بر جامعه نیز تاثیرات نامطلوب کوتاه مدت و دراز مدت می گذارد. بنابراین نیاز است که علاوه بر وجود قوانین بازدارنده و قاطع در خصوص برخورد با مرتکبین این جرائم، باید سمت‌گیری در  پیشگیری از جرائم خشن رویکردهای نوینی بگیرد. دکتر طاهرپور با بیان اینکه مشکلات اجتماعی راه حل های اجتماعی دارند و باید برای آنها به دنبال راه حل اجتماعی باشیم گفت: برای اینکه جرائم خشن در جامعه کاهش پیدا کند شایسته است در این حوزه سرمایه گذاری مادی و معنوی صورت گیرد و آموزش های لازم به مردم داده شود تا در صورت رخ دادن چنین حوادثی چه واکنش سازنده و مناسبی از خود نشان دهند. دکتر طاهرپور یکی از راهکارهای مقابله با این جرائم را ریشه یابی علل وقوع دانست و گفت: برای این مهم می توان از ظرفیت های هیئت‌های اندیشه ورز نخبگانی که متشکل از خبرگان و متخصصان حوزه های مختلف هستند استفاده کرد. رئیس بنیاد نخبگان استان با بیان اینکه در دنیای امروز فناوری های نوین در حال گسترش هستند گفت: می توان از علوم سایبرنیتیک و هوش مصنوعی برای مقابله با جرائم خشن استفاده کرد

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 168685
کلمات کلیدی
مدیر کرمانشاه
خبرنگار

مدیر کرمانشاه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید