بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
  • 1402/08/02 - 10:16
  • - تعداد بازدید: 241
  • - تعداد بازدیدکننده: 236
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری جلسه با معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمانشاه

دکتر طاهر پور : یکی از اهداف بنیاد ملی نخبگان ایجاد مسیر و کانال برای ایجاد ارتباط سازنده بین نخبگان و مسئولین دستگاه های اجرایی است.

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان کرمانشاه؛ جلسه رئیس بنیاد نخبگان استان با معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمانشاه  و  مدیرکل دفتر برنامه ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری کرمانشاه در مورخ 19 مهر ماه 1402 در محل استانداری کرمانشاه برگزار شد.

در این جلسه که با هدف بررسی طرح های شهید موسوی و شهید زین الدین و بررسی چگونگی امکان به کارگیری نخبگان در دستگاه های اجرایی برگزار شده، دکتر طاهر پور با بیان اینکه آنچه مسلم و اثبات شده این است که نخبگان به سبب ویژگی هایی که دارند در سازمان ها و ادارات سبب پیشرفت کلی آن واحد می شوند گفت: نخبگان گروه یا طبقه ای از افراد هستند که از موقعیت فکری یا اجتماعی یا اقتصادی برتری نسبت به دیگران برخوردارند، شاید در نظر توده مردم منظور از نخبگان صرفا دانشجویان و دانشگاهیان باشد، اما در حقیقت کلمه نخبه شامل تمام افرادی می شود که در حوزه تخصصی خود شامل ورزش، سیاست، هنر، علم و  صنعت و سایر موارد، ممتاز بوده و نسبت به بقیه افراد همان حوزه دارای ویژگی های برجسته ای باشند. نخبگان در تمام حوزه ها حضور دارند و بنابراین می توان گفت: تأثیر نخبگان بر توسعه ناشی از فراگیر بودن آنها در همه جامعه است. امروزه کار بر روی نخبگان در حال احیای مجدد است و دولت ها سیاست های جدیدی برای جذب و نگه داشت نخبگان اتخاذ کرده اند، که این تا حد زیاد به دلیل نقش چشمگیر نخبگان در تولید علم و توسعه است. دکتر طاهرپور در ادامه صحبت های خود گفت: رویکرد بنیاد ملی نخبگان  شناسایی «اجتماعات نخبگانی»، از طریق رصد رفتار و فعالیت‌های نخبگانی آنان در تمامی حوزه‌ها شامل: علم و فناوری ، فرهنگ و هنر و همچنین توسعه فعالیت‌های نخبگانی آنان با همکاری همه دستگاه‌های ذی‌ربط برای اثرگذاری مناسب آنان در جامعه تخصصی خود است. رئیس بنیاد با اشاره به طرح شهید زین الدین گفت: بر اساس بند دو این طرح  دستگاه های اجرایی استان می توانند تعداد معدودی از نخبگان بومی برای جذب در جایگاه های کلیدی بر اساس آیین نامه جذب و نگهداری سرمایه های انسانی استعداد برتر و نخبه در دستگاه های اجرایی را به صورت پیمانی استخدام نمایند. وی خاطر نشان کرد این طرح فرصت مناسبی برای استفاده از نخبگان در پست های نیازمند تخصص است. دکتر طاهر پور در ادامه با بیان این که طرح شهید موسوی با هدف شناسایی نخبگان و مستعدان برتر در زمینه‌های تخصصی، نظام اداری و حکمرانی، که علاقه‌مند به جذب و اشتغال در فعالیت‌های اجرایی هستند، اجرایی شده است، گفت: شناسایی مشمولان این تسهیل، بر اساس آخرین مدرک تحصیلی، امتیاز حاصل از فعالیت‌های نخبگانی و تأیید کارگروه های تخصصی انجام می‌شود.

رئیس بنیاد نخبگان استان با اشاره به اجرایی شدن برخی طرح ها در زمینه به کار گیری نخبگان در شرکت های دانش بنیان، ادارت و سازمان ها گفت: در بنیاد ملی نخبگان طرح هایی مانند بورسیه صنعتی دانشجویان، طرح شهید چمران، طرح شهید شهریاری، طرح جذب در دستگاه های اجرایی و بسیاری دیگر از فعالیت ها و اقدامات جهت ایجاد امکان به کار گیری نخبگان انجام شده است و  در سال گذشته دو مرحله از طرح جذب در دستگاه های با هدف به کارگیری نخبگان در دستگاه های اجرایی برگزار شد و داوطلبان مورد ارزیابی استانی و کشوری قرار گرفتند و  افراد واجد شرایط به سازمان اداری استخدامی معرفی شدند. دکتر طاهر پور با تاکید بر لزوم ایجاد سازو کار مناسب جهت استفاده از ظرفیت های نخبگانی گفت: این امر مستلزم همکاری و همراهی همه دستگاه های اجرایی در سطح استان و مسئولین بالادستی است.

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 167848
کلمات کلیدی
مدیر کرمانشاه
خبرنگار

مدیر کرمانشاه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید