بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
  • 1399/11/21 - 14:34
  • - تعداد بازدید: 423
  • - تعداد بازدیدکننده: 200
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

دیدار رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه

رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه و مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه در خصوص برگزاری برنامه‌های مشترک دیدار و گفتگو کردند.

~/Asset/News/News/Image/kermanshah/99/11/میراث.JPG

در این دیدار دکتر طاهرپور، رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه، در خصوص ماموریت ها و برنامه های بنیاد نخبگان استان کرمانشاه و به صورت خاص برنامه "هیوا" (هدایت، یاری و واکاوی استعدادها برتر) توضیحاتی ارائه داد. ایشان از نتایج برجسته برنامه هیوا را شناسایی چهره سرآمد و نخبه استان حتی در نقاط کمتر برخوردار اعلام نمود.


دکتر طاهرپور در مورد برنامه‌های بنیاد نخبگان استان که امکان برگزاری مشترک آن بااداره میراث فرهنگی و گردشگری استان وجود دارد از جمله برگزاری مراسم­های مختلف مانند کارگاه‌ها، بازدیدها، محافل انس با قرآن، مراسم تکریم و ... را طرح نمود.


در این جلسه دکتر آوات طاهرپور رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه ابراز داشت: بنیاد نخبگان استان در نظر دارد در استان کرمانشاه در راستای گردآوری و ایجاد موزه ای از تصاویر و رونوشت های نسخ خطی قرآنی و آثار مرتبط موجود در استان کرمانشاه باتوجه به بافت دینی منطقه، و با مشارکت سایر دستگاه های اجرایی استان مجموعه ای "در قالب پارک و موزه نخبگانی"  و یا "موزه تصاویر نسخ خطی قرآنی" مستقر در پارک نخبگانی استانی (با توجه به برنامه های دفتر الگوسازی و تکریم معاونت محترم سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان) اقدام نماید. دکتر طاهرپور ادامه داد: این تلاش نه تنها خدمتی از ناحیه بنیاد ملی نخبگان به ساحت مقدس قرآن کریم است، بلکه برکت وجود این آثار فاخر در پارک و موزه نخبگانی موجب اثرگذاری مداوم قرآنی بر خدمات نخبگانی است. مضافا" وجود و توسعه پویای چنین مجموعهای، زیارتگاهی برای اهل فضل و شیفتگان و علاقمندان از سراسر کشور، به منظور حضور در استان و بازدید از این آثار شریف و پارک و موزه نخبگانی خواهد بود.


رئیس بنیاد نخبگان استان همچنین در خصوص یکی از چهره‌های سرآمد که در منطقه اورامانات زندگی می‌کرده است بیان کرد: میرزا عبدالقادر پاوه ای، یکی از شاعران شهیر قرن 13 کشور در منطقه پاوه و اورامانات است که با ادبیات کردی هورامی اشعاری نغر با مضامین بدیع در قالب شعر ده هجایی و در منظومه هایی جذاب سروده است.


دکتر طاهرپور با اشاره به منظومه سار و ملخ و روضه رضوان که از جمله منظومه های این شاعر ایرانی است گفت: امید است معرفی بیشتر این شاعر و شاعران بزرگ به جامعه باعث شود که ظرفیت­های جدیدی در اشعار زبان مادر فارسی جهت ارائه بهتر و جامع مفاهیم بدیع و گوناگون پدید آید. همچنین رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه از برگزاری مراسم تکریم این چهره برجسته در آینده نزدیک خبر داد.


دکتر طاهرپور در خصوص برپایی موزه تصویری از نسخ خطی قرآن کریم که در طول تاریخ در منطقه اورمانات کتابت شده­اند، به عنوان یک موزه و زیارتگاه سخنانی عنوان نمودند و خواستار همکاری میراث فرهنگی و گردشگری استان در این حوزه و سایر زمینه های مرتبط شد.


در ادامه دکتر قادری مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه از برگزاری این دیدار ابزار خرسندی نمود و به اختصار در خصوص ماموریت‌های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی توضیحاتی ارائه و نیز نسبت به طرح موضوع موزه قرآنی مواردی از خدمات میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه ارائه نمود، و اظهار امیدواری داشتند که با همکاری بین دستگاه‌ها مختلف استان به ویژه بنیاد نخبگان استان این مهم به سرانجام برسد.


در ادامه مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با توجه به ماهیت رسالت بنیاد ملی نخبگان خواستار همکاری هر چه بیشتر دو دستگاه استانی با هم شدند.

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 139011
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم