بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
  • 1399/12/23 - 13:35
  • - تعداد بازدید: 556
  • - تعداد بازدیدکننده: 362
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

دکتر آوات طاهرپور رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه: ترسیم دقیق تصویر آینده با در نظر گرفتن نقاط با مختصات مشخص و ارتباط منطقی بین آنها در زمان حال امکان پذیر است.

سیاست ها و دیدگاه های بنیاد ملی نخبگان، برنامه هدایت، یاری و واکاوی استعدادهای برتر "برنامه هیوا" و سایر برنامه‌ها، تسهیلات و فعالیت‌های بنیاد نخبگان استان کرمانشاه در دادگستری استان کرمانشاه تبیین گردید.

~/Asset/News/News/Image/kermanshah/99/12/a01.jpeg

دکتر آوات طاهرپور رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه: از دیدگاه نخبگانی می توان گفت، هر فکری که در ذهن تحلیل می­کنیم و هرکاری که امروز انجام می‌دهیم، نقطه ای را در آینده با مختصات مشخص ترسیم می­کنیم. هرقدر تعداد نقاط ترسیمی بیشتر و مختصات آن دقیق تر باشد، تصویرکاری که در آینده در پیش داریم واضح تر و پیش بینی شده تر است.


به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان کرمانشاه: در جلسه ای که با حضور آقای دکتر نجفی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کرمانشاه، آقای دکتر پاشایی یکی از مدیران حوزه ایشان و آقای دکتر صادقی رئیس اجرای احکام کیفری استان کرمانشاه برگزار شد، دکتر آوات طاهرپور رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه، سیاست ها و دیدگاه های بنیاد ملی نخبگان، برنامه هدایت، یاری و واکاوی استعدادهای برتر "برنامه هیوا" و سایر برنامه‌ها، تسهیلات و فعالیت‌های بنیاد نخبگان استان کرمانشاه در دادگستری استان کرمانشاه تبیین کرد.


دکتر طاهرپور رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه: احراز افتخار و مدال نخبگی برای تمام اقشار جامعه ممکن است حتی اگر مدرک تحصیلی بالایی نداشته باشند. افتخار مستعد بودن و نخبگی مدالی بر سینه است که برای حفظ آن باید کوششی پویا داشت. نخبه علاوه بر ویژگی های ذاتی و شاخص خود، دارای روحیه پیشبری بیش از پیشروی است. وی اظهار داشت برای تبیین و همچنین بروز نخبگی باید از شیوه صحیح به کارگیری زبان مشترک در فرآیندهای همکاری نخبگانی بهره برد. گاهی مشکل اولیه رسیدن به زبانی مشترک برای دستیابی به شیوه تبیینی است که همکاران یک فرآیند در چرخه خدمت به کشور باید با عبارات و مفاهیم از پیش تعریف و تعیین شده به آن دست یابند. این رویه می تواند شرایطی را برای ایجاد نقاطی با مختصات مشخص و روشن فراهم کند. از دیدگاه نخبگانی می توان گفت، هر فکری که در ذهن تحلیل می­کنیم و هرکاری که امروز انجام می‌دهیم، نقطه ای را در آینده با مختصات مشخص ترسیم می­کنیم. هرقدر تعداد نقاط ترسیمی بیشتر و مختصات آن دقیق تر باشد، تصویرکاری که در آینده در پیش داریم واضح تر و پیش بینی شده تر است.


 


ایشان ادامه دادند: بحث اصلی ما استفاده از ظرفیت عظیم اجتماع نخبگانی در کشور است. نخبگان و استعدادهای برتر کشور در علوم انسانی (روانشناسی، جامعه شناسی، الهیات، حقوق و ...) می‌توانند بازوی کمک رسان برای قوه قضاییه در بحث رفع مشکلات یادگیری و رفع بزهکاری و یا مستشاری باشند. تحلیل اینکه در افراد کدام مکانیسم (تشویق یا تنبیه) تاثیرگذارتر است با به کارگیری متخصصان و ایده پردازان این حیطه بخوبی امکانپذیر است. گاهی لازم است که متخصص ذیربط علم انسانی با دیدی دقیق تشخیص دهد پیش از به کارگیری مکانیسم (تشویق یا تنبیه) ابتدا رویه مورد نظر را در شخص به شیوه ای علمی و کارشناسانه تقویت کرد. این امر می توان به رشد فکری افراد مساعدت نماید. امید است در جلسات مشترک بین مسئولین ارجمند دادگستری استان و مستعدین و نخبگان حوزه علوم انسانی بنیاد نخبگان استان، مستعدین این حوزه نقطه نظرات خود را بیان نمایند، تا در صورت لزوم از ظرفیت های این عزیزان بهره لازم برده شود، و به مفهومی در چرخه خدمت به کشور وظیفه خود را انجام دهند.


در ادامه این جلسه آقای دکتر نجفی معاون دادگستری کرمانشاه ضمن خوش آمد گویی به رییس بنیاد نخبگان استان اظهار داشت: از نکات مهم باید بهتر و بیشتر در بین اقشار مختلف جامعه فرهنگ سازی شود حقوق شهروندی و وظایف شهروندی است. متاسفانه در پاره ای موارد بهره گیری سوء از مفهوم حقوق شهروندی به چشم می خورد. لذا لازم است ضمن تبیین حقوق شهروندی و وظایف شهروندی با دقت از آنها سیانت شود. بسیار دیده شده که مردم و مالباختگان بعد از اینکه با مشکلی مواجه می شوند به دنبال اطلاع از حقوق خود می‌روند، که اغلب متاسفانه دیرهنگام است. در همین امتداد می‌توان از ظرفیت نخبگانی استان در جهت تبیین هرچه بهتر و بیشتر حقوق شهروندی در استان برای پیشگیری از وقوع جرم بهره برد. در دادگستری هر ساله کلاس‌های زیادی در حوزه پیشگیری از جرم برگزار می‌گردد. می‌توان از توان نخبگانی در پربارتر کردن این کلاس‌ها استفاده نمود.


آقای دکتر صادقی رئیس اجرای احکام کیفری کرمانشاه در ادامه اظهار داشت: بهره گیری از ظرفیت ها و توانایی های افراد نخبه می تواند مفاهیمی همچون قانون و عدالت هم راستایی آنها را با یکدیگر برای عموم و نیز متخصصین بهتر تبیین نماید. بهره گیری از تکرار مفاهیم ارزشی تبدیل به فرهنگ شود. مهمترین راه اصلاح جامعه ایجاد روحیه نشاط است.


در ادامه مقرر شد پس از برگزاری جلسات نشست نخبگانی بین بنیاد نخبگان استان و دادگستری استان زمینه برای همکاری و نیز تفاهم نامه فراهم شود. در این زمینه آقای دکتر پاشایی مراتب را با کارشناسان بنیاد نخبگان استان هماهنگ خواهند کرد.


 

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 138948
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم