رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه: داشتن پشتکار، مطالعه مستمر و خلاقیت از ویژگیهای نخبگان است.
کارگاه آموزشی آشنایی دانشجویان ممتاز و پذیرفتهشدگان استعدادهای درخشان دانشگاه رازی با آییننامهها و تسهیلات بنیاد ملی نخبگان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان کرمانشاه، کارگاه آموزشی آشنایی دانشجویان ممتاز و پذیرفتهشدگان استعدادهای درخشان دانشگاه با آییننامهها و تسهیلات بنیاد ملی نخبگان، ۱۴ مهرماه ۱۳۹۸، در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی دانشگاه رازی برگزار شد.
دکتر آوات طاهرپور رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه در این مراسم که با استقبال بالای دانشجویان دانشگاه رازی همراه بود، ضمن تبریک سال تحصیلی جدید، و قدردانی از معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه به سبب همکاری همه جانبه در برگزاری این کارگاه آموزشی خواستار تداوم این برنامه در طول سال تحصیلی شد.
دکتر طاهرپور با ابراز خرسندی از استقبال دانشجویان ممتاز و پذیرفتهشدگان استعدادهای درخشان در این کارگاه آموزشی، افزود: این اجتماع منبع استعدادهای برتر است و استعدادهای برتر نیز معدن نخبگان است. در فرهنگ نخبگانی افراد ابتدا وارد حیطه استعداد برتر و سپس به عرصه نخبگانی وارد میشوند.
رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه موفقیت در تحصیل، داشتن پشتکار و خلاقیت را از ویژگیهای نخبگان دانست و افزود: از بین نخبگان مدیرانی پرورش مییابند که وارد چرخه خدمت به کشور میشوند و نخبگان قطعاً با چنین انگیزهای موقعیتهای داخلی و بینالمللی بهتری پیدا میکنند. این مسیر افقهای گستردهتر و روشنتری را برای کشور ترسیم میکند.
دکتر طاهرپور با اشاره به آمادگی بنیاد نخبگان استان برای حمایت از دانشجویان نخبه و استعداد برتر، ادامه داد: افزایش تعداد نخبگان در هر دانشگاه سبب ارتقاء آن دانشگاه میشود و منجر به گسترش و افزایش مرزهای دانش و فن در منطقه و کشور خواهد شد.
رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه افزود: دانشگاه رازی با افتخار در صدر آمار نخبگان دانشگاههای استان کرمانشاه قرار دارد و امیدوارم این موفقیت روز به روز افزایش یابد. خوشبختانه در سال جاری تعداد دانشجویان برتر شرکت کننده در ثبت نام برنامههای بنیاد ملی نخبگان از دانشگاههای مختلف استان افزایش چشمگیری داشته است.
در ادامه این کارگاه سرکار خانم محمد مرادی کارشناس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه، به تبیین آییننامههای بنیاد ملی نخبگان و به صورت ویژه آیین نامه تسهیلات پشتیبانی از فعالیتهای علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد پرداخت. در آخرین بخش این کارگاه جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد.