کارگاه آموزشی آشنایی دانشجویان ممتاز و پذیرفتهشدگان استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با آییننامهها و تسهیلات بنیاد ملی نخبگان برگزار شد.
کارگاه آموزشی آشنایی دانشجویان ممتاز و پذیرفتهشدگان استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با آییننامهها و تسهیلات بنیاد ملی نخبگان 21 آبان 1398 برگزار شد.
کارگاه آموزشی آشنایی دانشجویان ممتاز و پذیرفتهشدگان استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با آییننامهها و تسهیلات بنیاد ملی نخبگان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان کرمانشاه، کارگاه آموزشی آشنایی دانشجویان ممتاز و پذیرفتهشدگان استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با آییننامهها و تسهیلات بنیاد ملی نخبگان،با حضور دکتر طاهرپور رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه، دکتر خزایی معاون آموزشی پزشکی دانشگاه علوم و دکتر صیاد رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه و دانشجویان مستعد آن دانشگاه، 21 آبان ماه ۱۳۹۸، در سالن اجتماعات دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.
دکتر آوات طاهرپور رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه در این مراسم که با استقبال بالای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی همراه بود، ضمن تقدیر از معاونت آموزشی دانشگاه به سبب همکاری همه جانبه در برگزاری این کارگاه آموزشی خواستار تداوم این برنامه در طول سال تحصیلی شد.
دکتر طاهرپور با ابراز خرسندی از استقبال دانشجویان ممتاز و پذیرفتهشدگان استعدادهای درخشان در این کارگاه آموزشی، افزود: این اجتماع منبع استعدادهای برتر است و استعدادهای برتر نیز معدن نخبگان است. در فرهنگ نخبگانی افراد ابتدا وارد حیطه استعداد برتر و سپس به عرصه نخبگانی وارد میشوند. وی ابزار داشت فرآیند پرورش استعدادهای برتر فرآیندی بر حسب شانس و اتفاق نیست و با برنامه ریزی و پشتکار چنین مهمی مقدور و میسور است. دکتر طاهرپور اظهار داشت در پهنه مشاهده و خلق آثارشانس تنها به سراغ ذهن آماده پذیرش آن میرود، و شهود علمی تنها در پی پشتکار و تلاش بی وقفه و خستگی ناپذیر مامن و جایگاه خود را مییابد. مستعد و نخبه در جریان آفرینش ایده و پدیده و ابراز خلاقیت در ابعاد فضا و زمان به دنبال احراز مختصات خاص خود است. این مختصات عاریتی نیست و مختص به خود نخبه و دستاورد وی است. هرچه دستاوردها و نقش آفرینیهای نخبه در عرصه خدمت بیشتر باید مختصات بیشتری را در این ابعاد گنجانده و حرکت وی چشمگیرتر میشود.
رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه موفقیت در تحصیل، داشتن پشتکار و خلاقیت را از ویژگیهای نخبگان دانست و افزود: از بین نخبگان مدیرانی پرورش مییابند که وارد چرخه خدمت به کشور میشوند و نخبگان قطعاً با چنین انگیزهای موقعیتهای داخلی و بینالمللی بهتری پیدا میکنند. این مسیر افقهای گستردهتر و روشنتری را برای کشور ترسیم میکند.
دکتر طاهرپور با اشاره به آمادگی بنیاد نخبگان استان برای حمایت از دانشجویان نخبه و استعداد برتر، ادامه داد: افزایش تعداد نخبگان در هر دانشگاه سبب ارتقاء آن دانشگاه میشود و منجر به گسترش و افزایش مرزهای دانش و فن در منطقه و کشور خواهد شد.
رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه افزود: تعداد دانشجویانی که امسال برای استفاده از تهسیلات پشتیبانی از فعالیت های علمی و فرهنگی دانشجویان برگزیده در دانشگاهها، در دانشگاه علوم پزشکی شرکت نمودند جهش قابل ملاحظه ای داشته و تعداد بیشتری نسبت به سال گذشته مورد تایید قرار گرفته اند.
در ادامه این کارگاه سرکار خانم محمد مرادی کارشناس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه، به تبیین آییننامههای بنیاد ملی نخبگان و به صورت ویژه آیین نامه تسهیلات پشتیبانی از فعالیتهای علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد پرداخت. در آخرین بخش این کارگاه جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد.