رییس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه: طرح هیوا به عنوان یکی از ابزارهای مفید برای بومی سازی سند راهبردی کشور در امور نخبگان در استان کرمانشاه ارائه و اجرایی شده است.
جلسه نمایندگانو رابطین معرفی شده از فرمانداری های استان کرمانشاه به بنیاد نخبگان استان کرمانشاه در خصوص طرح هیوا، تبیین آیین نامههای بنیاد ملی نخبگان و انعکاس ماده 5 سند رونق تولید استان در بنیاد نخبگان استان کرمانشاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان کرمانشاه: جلسه تبیین آشنایی با آییننامهها و اهداف بنیاد ملی نخبگان و همچنین تبیین ماده 5 سند رونق تولید استان با حضور نمایندگان دفترامور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری و دفتر برنامه ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری استان کرمانشاه، نمایندگان و رابطین معرفی شده از فرمانداری های استان به بنیاد نخبگان استان در راستای اجرای طرح هیوا در شهرستانهای استان کرمانشاه و دکتر طاهرپور رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه، مورخ 15 مهر 1398 در سالن جلسات بنیاد نخبگان استان کرمانشاه برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر طاهرپور رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه به تبیین فلسفه پیدایش و تدوین طرح "هیوا" پرداخت. ایشان با اشاره به انتخاب نام هیوا برای این طرح عنوان نمودند که "هیوا" عنوان این طرح بر گرفته از (هدایت، یاری و واکاوی استعدادهای برتر) است. وی افزود این طرح برای شناساندن هرچه بیشتر تسهیلات و آیین نامهها بنیاد ملی نخبگان به دور افتاده ترین نقاط استان و جلوگیری از تمرکز گرایی، تدوین و پیشنهاد گردید که مورد تایید بنیاد ملی نخبگان قرار گرفت و در استان کرمانشاه از مهر ماه 1397 ابلاغ و اجرایی گردیده است.
رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه افزود تا کنون تبیین طرح در 7 شهرستان استان کرمانشاه انجام شده و اعضای شورای طرح هیوا در 4 شهرستان معرفی شدهاند و تمامی شهرستانها به جز دو شهرستان رابطین خود با بنیاد نخبگان استان را معرفی کردهاند.. دکتر طاهرپور اظهار امیداوری کرد در آینده نزدیک جلسات مربوط به این طرح در سایر شهرستانها نیز برگزار گردد و سایر شهرستانهای استان نیز از مزایای این طرح بهرهمند گردند. دکتر طاهرپور افزود: طرح هیوا در پنج مرحله انجام میشود که برخی از شهرستانهای استان در فازهای 1تا3 بر حسب میزان فعالیت مشخص شدهاند، در مرحله 4 اجرای مصوبات بنیاد ملی نخبگان در شورای طرح هیوای هر منطقه مطرح و در مرحله نهایی پس از تهیه گزارش عملکرد، ارسال نتایج به منظور اجرای ملی طرح صورت میپذیرد.
ایشان در ادامه برنامههای بنیاد نخبگان استان کرمانشاه به اجرایی سازی ماده 5 سند رونق تولید در سال 1398 در استان کرمانشاه پرداختند. سپس به سوالات مطرح شده از سوی حاضرین پاسخ داده شد.
در ادامه خانم محمد مرادی کارشناس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه جهت آشنایی هرچه بیشتر حاضرین به تبیین تسهیلات و آیین نامه های بنیاد ملی نخبگان پرداخته و به سوالات مطرح شده پاسخ داد.