بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
  • 1402/07/19 - 12:12
  • - تعداد بازدید: 366
  • - تعداد بازدیدکننده: 346
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

برگزاری نشست هم اندیشی با فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه

تاکید دکتر طاهرپور بر لزوم تشکیل هیئت های اندیشه ورز و ارائه طرح ها در حوزه انتظامی در قالب طرح شهید دکتر بهشتی

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان کرمانشاه؛ نشست هم اندیشه با فرماندهی انتظامی استان به مناسب هفته فراجا و با حضور جانشین فرماندهی انتظامی استان، رئیس بنیاد نخبگان استان، رئیس دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی، مدیر حوزه ریاست دانشگاه رازی، جمعی از نخبگان  و اساتید دانشگاه های استان در مورخ 18 مهر ماه 1402 در محل بنیاد نخبگان استان کرمانشاه برگزار شد.

در ابتدای این نشست که با عنوان "چگونگی توسعه نظام ایده زایی و ایده پردازی در محیط انتظام و امنیت" برگزار شد، دکتر طاهر پور رئیس بنیاد نخبگان استان ضمن تبریک هفته فراجا و قدردانی از زحمات شبانه روزی پلیس گفت: امنیت یکی از مولفه ها و زمینه های اصلی و اساسی برای رشد و توسعه است و در حقیقت می توان گفت بدون وجود امنیت امکان هیچ گونه فعالیت علمی، اجتماعی و اقتصادی وجود ندارد و برای ایجاد امنیت به عنوان بستری پایدار برای توسعه در جامعه نیاز به یک ساختار منسجم و توانمند است که در کشور ما فراجا این وظیفه را بر عهده دارد و الحق و النصاف با تمام توان و از خود گذشتگی و ایثار همه جانبه در راستای تامین امنیت مردم تلاش ستودنی و شایسته تقدیر نموده است. دکتر طاهرپور در ادامه با اشاره به گسترش نقش فناوری های نوین و هوش مصنوعی در زندگی اجتماعی گفت: همان طور که رهبر انقلاب فرمودند در دوران هوش مصنوعی، فناوری های نوین و اینترنت نمی‌ توان از  همان ابزارها و روش های قدیمی استفاده کرد و نیاز است که ابزار های مورد استفاده متناسب با پیشرفت ها و شرایط جامعه باشد، که این مورد به خصوص برای پلیس به عنوان  نوک پیکان و خط مقدم تامین امنیت مردم اهمیت ویژه ای دارد. رئیس بنیان نخبگان با بیان این که استان کرمانشاه ظرفیت بالای نخبگانی دارد گفت: می توان از این ظرفیت در قالب طرح های هیئت های اندیشه ورز و شهید بهشتی و با همکاری دانشگاه های استان در زمینه های مورد نیاز فراجا بهره برد. دکتر طاهر پور با اعلام آمادگی بنیاد نخبگان استان برای برگزاری نشست های نخبگانی با همکاری فراجا گفت: بنیاد نخبگان استان کرمانشاه آماده گسترش بیشتر همکاری ها با فراجای استان در چهار چوب تفاهم نامه همکاری امضا شده فیمابین است. همچنین رئیس بنیاد نخبگان استان با بیان این که می توان چگونگی ارزیابی فعال کردن  "مکانیسم درک تنبیه"  در افراد پرخطر و بزه کار را  به عنوان یک طرح پژوهشی مهم و کارآمد در نظر گرفت، گفت: پیشنهاد می شود در جلسات از حضور روانشناسان خبره برای تشخیص وجود یا عدم وجود "مکانیسم درک تنبیه" نیز بهره لازم، در صورت صلاحدید گرفته شود. در صورت عدم وجود این مکانیسم (به تشخیص متخصص)، این مکانیسم طی جلساتی فعال شود. بنیاد نخبگان استان کرمانشاه در این راستا آماده ارایه خدمات از طریق نخبگان و مستعدین این حوزه است.

در این نشست سردار رستمی جانشین فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه؛ با اشاره به زحمات و تلاش های شبانه روزی نیروهای پلیس گفت: همه همکاران ما در تمامی سطوح و  حوزه ها به صورت شبانه روزی در حال خدمت رسانی به مردم هستند. سردار رستمی با بیان این که پلیس در عرصه میدانی تمام تلاش خود را برای ایجاد امنیت و آرامش در جامعه به کار گرفته است، به طرح این سوال که به چه دلیل یا دلایلی بین سطح استان از نظر امنیت با حس امنیت در اجتماع استان کرمانشاه هم ترازی وجود ندارد پرداخت و گفت: متاسفانه بسیاری مردم از اقدامات و تلاش های نیروی انتظامی اطلاع ندارند و نیاز است که اقدامات انجام شده برای مردم به صورت گسترده تبین شود تا  جامعه از بعد روانی نیز عمیقا به دریافت حس امنیت برسد. در این نشست جانشین فرماندهی انتظامی استان گفت: پلیس در زمینه استفاده از فناوری و تجهیزات بروز همیشه پیشرو بوده و سعی در استفاده از جدیدترین تکنولوژی های در دسترس دارد.

همچنین در این نشست سرهنگ طاهری رئیس دفتر تحقیقات کاربردی فراجای استان ضمن تقدیر از همکاری همه جانبه بنیاد نخبگان استان گفت: ما در سال های اخیر همکاری های سازنده و مفیدی با بنیاد نخبگان استان کرمانشاه داشته ایم و امیدواریم این همکاری ها توسعه ییشتری یابد. سرهنگ طاهری در مورد روند هوشمند سازی پلیس گفت: در سال های اخیر به صورت گسترده از هوش مصنوعی و تکنولوژی های جدید در مباحث مرتبط با ترافیک و کشف جرم استفاده شده است. رئیس دفتر تحقیقات کاربردی فراجای استان با اشاره به طرح های انجام شده در این دفتر گفت: فراجای استان آماده و دریافت نظرات اساتید، نخبگان و صاحبنظران و همچنین همکاری با دانشگاه های استان در جهت حل مشکلات مرتبط است.

در این نشست پیشنهاد شد که: این جلسات ادامه دار، در امتداد و مرتبط با موضوع این جلسه و با دعوت از مستعدین، نخبگان و متخصصین بنیاد نخبگان استانی با فراجا استان کرمانشاه باشد،  از اساتید دانشگاهی و حاضر در حوزه های فنی و پژوهشی استان جهت ارایه کارگاه های حضوری و مجازی توسط فراجا و بنیاد نخبگان استان کرمانشاه دعوت گردد، طرح پر بسامد کردن چهار سوال [الف) فراگیر سازی هوش مصنوعی در سطوح مقدماتی تا متوسط در جامعه و سطح عالی در حفظ امنیت، ب)  نظارت و کنترل ترافیکی، ج) حوزه جنگ نرم و د) حوزه فناوری جسمانی و روانشناسی] برای جامعه مخاطبین و متخصصین و ارایه طرح های پژوهشی توسط مستعدین و نخبان بنیاد نخبگان استان کرمانشاه به فراجای استان، رسانه ای سازی گسترده خدمات و ارتباط با پلیس و اطلاع رسانی به جامعه مخاطب از نظر مخاطرات قانونی اقدام به بزه و  بهره گیری از حوزه های مختلف هوش مصنوعی و ارایه طرح های پژوهشی با عناوین مورد انتخاب فراجا جهت ورود نخبگان استان در این حوزه ها بهره برد.

در این نشست اعضای حاضر در جلسه به بیان نقطه نظرات خود در مورد موضوعات مطرح شده پرداختند.

 

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 167608
کلمات کلیدی
مدیر کرمانشاه
خبرنگار

مدیر کرمانشاه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید